vrijdag 22 november 2013

Nailart met striping tape



 Heey allemaal!

Vandaag heb ik een nailart met striping tape.


Wat heb je nodig:
- Nagelverharder of een bacecoat
- 2 kleuren nagellak (kan ook 1 of meer)
- Striping tape
- Een zwarte nagellak


Begin met een nagelverharder of een bacecoat. Ik heb voor een nagelverharder gekozen. (van etos in extra sterk)


Dan lak je je nagels in 2 verschillende kleuren. De blauw is van Pieces en heeft geen naam of nummer en de neon roze is van Janet in nummer 37.

Als de nagellak goed droog is begin je met het striping tape plakken en de zwarte lak. (Dat je nagellak goed droog is is heel belangrijk! Want anders neemt het tape de kleur (die eronder zit) op.

Het plakken van het striping tape kan beginnen!

Dan de zwarte nagellak erover. Zorg ervoor dat hij goed dekt. Let goed op de plekken waar je het tape hebt aangebracht, hier kun je nog wel is stukjes missen.

Als de nagellak opgedroogd is kun je het striping tape eraf halen. Pas wel op, want haal je het tape er vrij snel af dan heb je de kans dat je wat (zwarte) nagellak meetrekt. Je kan hier eventueel een pincet voor gebruiken. 

Wat je het best kunt doen is op alle nagels eerst een laag zwart aan te brengen. En als je daarmee klaar bent even te wachten en dan het tape verwijderen. 

En als je het tape weggehaald hebt ziet het er zo uit. Om mijn nagels zit vrij veel zwart, wat niet uitmaakt want zo weet je zeker dan je strepen er mooi opzitten en niet half. 

En dan ben je bijna klaar. Gebruik een wattenstaafje met wat nagellakremover om de nagellak op je vingers weg te halen je kan ook een corrector pen gebruiken. 

Dan zien je nagels er zo uit. Je kan natuurlijk niet alles helemaal wegkrijgen. Als je een dag verder bent is het vanzelf weg. 

Als je wil kan je natuurlijk ook nog een laagje topcoat aanbrengen. Zo blijft je nailart langer zitten J.

En de topcoat zit erop! Nu is je nailart klaar J  

Ik hoop dat jullie het leuk vonden!
Ga jij deze nailart proberen ?

Liefs, 
Rosan I




2 opmerkingen: